Palveluympyra isoSilvoDesign tarjoaa monipuolista vaatesuunnittelu- ja tuotekehityspalvelua alan yrityksille, teollisuudelle, kaupalle, erilaisille myynti- ja maahantuontiorganisaatioille sekä yhteisöille ja urheiluseuroille.

Meiltä yrityksesi saa niin yksittäiset suunnittelutyöt, kuin pitkäaikaisen kumppanuuden malliston kehitykseen. Asiakas voi ostaa kokonaisvaltaisen, koko ympyrän kattavan palvelukokonaisuuden ideasta myyntivalmiiksi tuotteeksi tai palveluista voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukainen kokonaisuus.

SilvoDesign tarjoaa suunnittelupalvelua erityisesti seuraavilla alueilla: naisten ja miesten päällysvaatteet, nahkavaatteet ja -asusteet, työvaatteet, lasten ja nuorten sisävaatteet ja asusteet, sporttipuolen vapaa-ajan vaatteet ja asusteet, peli- ja seuravaatteet, salibandyasut, tanssipuvut sekä printti-, kuosi-, logo- ja merkkisuunnittelu.

 

 

SILVODESIGN LYHYESTI

SilvoDesign on laadukkaasti ja joustavasti vaatetusalan palveluita tarjoava suunnittelutoimisto Tampereella. SilvoDesign palvelee asiakkaita ympäri Suomea.

SilvoDesignilta saat vaatetusalan tuote- ja mallistosuunnittelu-, sekä tuotekehitys ja valmistuttamispalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

YHTEYSTIEDOT

SilvoDesign

+358 40 529 6039