SilvoDesign henkilokuva

 

VAATETUSALAN OSAAMISTA 16 VUODEN KOKEMUKSELLA

SilvoDesign on Tampereella toimiva, innovatiivinen ja monipuolinen vaatetusalan suunnittelutoimisto. Tarjoamme yrityksesi käyttöön vankan kokemuksen vaatesuunnittelusta, valmistuttamis-, hankinta- ja tuotekehitystehtävistä. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Meillä on taito luoda kuluttajaa kiinnostavia ja kaupallisia tuotteita. Tämä perustuu vuosien kokemukseen yhteistyöstä myynnin ja markkinoinnin kanssa sekä tuotteiden suunnittelusta kaupan eri jakelukanaviin. Tiedämme, millaiset tuotteet puhuttelevat kuluttajaa niin tavarataloissa, marketeissa, erikoisliikkeissä kuin aktiivihintamyymälöissäkin.

Hallitsemme vaatteen kaavoitus- ja valmistustekniikat. Sen ansiosta osaamme yhdistää tuotteessa visuaalisen ilmeen, sopivan mitoituksen ja toimivuuden sekä valitsemaan oikeat valmistustekniikat ja materiaalit, joilla vaikutetaan niin laatuun kuin ulkonäköön.

 

SUUNNITELMIEN TAKANA

SilvoDesignissa teitä palvelee amk artenomi-vaatesuunnittelija Elina Silvo. Elina on työskennellyt 16 vuotta suunnittelijana ja mallistokoordinaattorina L-Fashion Groupissa ja sen lisäksi toiminut freelancer-suunnittelijana ja alan yrittäjänä useita vuosia. Käy tutustumassa CV:hen   tästä.

"Missioni on tehdä tavallisen ihmisen arjesta kauniimpaa, toimivampaa ja laadukkaampaa ja luomalla visuaalisesti korkeatasoisia, hyvin mitoitettuja ja kestävästi valmistettuja tuotteita. Vahvuuteni on vaatteen luomisen kokonaisvaltainen osaaminen, ideoinnista kaavoitukseen ja valmistukseen sekä taito ja halu aidosti kuunnella asiakasta ja ymmärtää kuluttajien tarpeita. Toivon, että kuluttaja tuntee vaatetta käyttäessään sen saman ilon, joka minulla on ollut vaatetta luodessa." 

 

 

SILVODESIGN LYHYESTI

SilvoDesign on laadukkaasti ja joustavasti vaatetusalan palveluita tarjoava suunnittelutoimisto Tampereella. SilvoDesign palvelee asiakkaita ympäri Suomea.

SilvoDesignilta saat vaatetusalan tuote- ja mallistosuunnittelu-, sekä tuotekehitys ja valmistuttamispalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

YHTEYSTIEDOT

SilvoDesign

+358 40 529 6039