Kokonaisvaltaista vaatesuunnittelua

Ideasta myyntivalmiiksi tuotteeksi

SilvoDesign tarjoaa monipuolista vaatesuunnittelu- ja tuotekehityspalvelua alan yrityksille, teollisuudelle, kaupalle, erilaisille myynti- ja maahantuontiorganisaatioille sekä yhteisöille ja urheiluseuroille. Meiltä yrityksesi saa toteutuksen yksittäisiin projekteihin tai pitkäaikaisen kumppanuuden malliston kehitykseen.

 

Suunnittelemme monenlaisia vaatteita: naisten ja miesten päällysvaatteita, nahkavaatteita ja -asusteita, työvaatteita, lasten ja nuorten sisävaatteita ja asusteita, urheilullisia vapaa-ajan vaatteita ja asusteita, peli- ja seuravaatteita, salibandyasuja sekä tanssipukuja. Tarjoamme myös printti-, kuosi-, logo- ja merkkisuunnittelua.

Kokonaisvaltaista palvelua

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa halutessasi kaiken ideasta alkaen myyntivalmiiksi tuotteeksi saakka. Räätälöimme mielellämme tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden.

 

Alla luetellut suunnittelutyön osa-alueet kuuluvat palveluihimme.

1

  • Visuaalinen suunnittelu: Suunnittelemme tuotteet ja mallistot, kuosit ja printit, logot ja labelit sekä moodboardit ja värikartat.

  • Materiaalien hankinta: etsimme sopivat materiaalit ja tarvikkeet kotimaisten tai ulkomaisten valmistajien valikoimista.

  • Tuotekehitys: Teemme mitoitukset, mallikuvat, ohjeistukset, tekniset spesifikaatiot, rakennesuunnittelun ja yksityiskohdat ja huolehdimme myös sovituksista ja palavereista.

  • Kaavat: Järjestämme kaavoituksen ja sarjonnan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa.

  • Koekappaleet: Järjestämme protojen ompelun ja tarvittaessa teemme tuotekehitystä tukevia ompelukokeiluja.

  • Konsultointi

  • Valmistuttaminen: Tilaamme prototyypit ja tuotannon, kommentoimme vastakappaleet ja hoidamme yhteistyön kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien kanssa. Huolehdimme myös hankinnasta ja laadunvalvonnasta.

  • Myyntimateriaalit: Saat meiltä myös kuvastojen ja esitteiden sekä myyntipakkausten, lappujen ja labeleiden suunnittelun.

Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus. Tutustu tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lue lisää yrityksestämme

Tutustu referensseihimme!

Suunnittelemme jo monenlaisia vaatteita ja vaatemallistoja. Olemme koonneet joitakin esimerkkejä portfolioon. Kuvien avulla saat käsityksen siitä, mitä kaikkea voimme suunnitella.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelumme mukautuu tarpeisiisi ja toiveisiisi. Meillä on runsaasti vaatealan kokemusta ja hyvät yhteistyöverkostot.

Referenssejä