Kotimainen vaatteiden suunnittelutoimisto

Vastuullista vaatetusalan osaamista

SilvoDesign on Tampereella toimiva monipuolinen, innovatiivinen ja vastuullinen vaatetusalan suunnittelutoimisto. Tarjoamme käyttöösi pitkään kokemukseen perustuvaa osaamista vaatesuunnittelusta sekä vaatteiden hankinta- ja tuotekehitystehtävistä. Olemme perehtyneet vaatetusalan vastuullisuuteen ja haluamme osaltamme edesauttaa vaatealan osaamisen ja vaateteollisuuden säilymistä Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluu vaatetusalan yrityksiä aloittavista uusista brändeistä tunnettuihin suomalaisiin vaatemerkkeihin.


Hallitsemme myös vaatteen kaavoitus- ja valmistustekniikat. Osaammekin luoda tuotteita, joissa yhdistyvät vetoava visuaalinen ilme, sopiva mitoitus ja toimivuus. Osaamme myös valita laadukkaat ja ulkonäön kannalta oikeat valmistustekniikat ja materiaalit.

Innovatiivista tuotekehitystä

Meillä on osaamista ja mielikuvitusta tarttua vaativiinkin tuotekehityshaasteisiin, olipa sitten kyseessä täysin uudentyyppisen, uuteen käyttötarkoitukseen tulevan tuotteen suunnittelu ja kehitys tai jo olemassa olevien tuotteiden parantaminen visuaalisesti tai toiminnaltaan. Tarvittaessa teemme protoja ja kokeiluja suunnitelmien ja yksityiskohtien toimivuudesta.

 

Haluatko kuulla lisää kokemuksestamme ja suunnittelemistamme tuotteista? Tutustu portfolioomme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Portfolio

Monipuolisuutta ja kaupallista otetta

Meillä löytyy pitkä kokemus ja osaamista suunnittelutyöstä laajasti vaatetuksen eri osa-alueilta aina lasten vaatteista työvaatteisiin. Meillä on taito luoda kuluttajaa kiinnostavia ja kaupallisia tuotteita. Taitomme perustuu vuosien yhteistyöhön tekstiilien myynnin ja markkinoinnin kanssa sekä kokemukseen tuotteiden suunnittelusta kaupan eri jakelukanaviin. Tiedämme, millaiset tuotteet puhuttelevat kuluttajaa niin tavarataloissa, marketeissa, erikoisliikkeissä kuin aktiivihintamyymälöissäkin.

Elina Silvo

Artenomi-vaatesuunnittelija (amk)

SilvoDesignissa sinua palvelee artenomi-vaatesuunnittelija Elina Silvo. Elina on työskennellyt pitkään suunnittelijana ja mallistokoordinaattorina kotimaisen vaateteollisuuden palveluksessa L-Fashion Groupissa. Freelancer-suunnittelijana ja vaatetusalan yrittäjänä ja hän on toiminut vuodesta 2016 lähtien. Käy tutustumassa CV:hen!

 

"Missioni on tehdä tavallisen ihmisen arjesta kauniimpaa, toimivampaa ja laadukkaampaa luomalla visuaalisesti korkeatasoisia, hyvin mitoitettuja ja vastuullisesti sekä laadukkaasti valmistettuja tuotteita. Vahvuuteni on vaatteen luomisen kokonaisvaltainen osaaminen ideoinnista kaavoitukseen ja valmistukseen. Osaan myös kuunnella asiakasta ja ymmärrän kuluttajien tarpeita. Toivon, että kuluttaja tuntee vaatetta käyttäessään sen saman ilon, joka minulla on ollut vaatetta luodessani."